Paul Verschragen van Kleeding naar Maat is een derde generatie kleermaker in Rijswijk. U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van een echt maatkostuum. Door de mogelijkheden binnen de confectie industrie is er steeds mee mogelijk op het gebied van maatconfectie. Confectiekostuum worden aangepast naar de maten van de klant. Hierdoor lijkt een goedzittend pak voor iedereen bereikbaar.

Maatkostuum

Toch is een maatkostuum gemaakt door een kleermaker uit Rijswijk echt een klasse apart. WIlt u echt iets bijzonders? Laat dan een maatkostuum maken door Kleeding naar Maat, de kleermaker uit Rijswijk.

Kennis delen

Omdat er steeds minder kleermakers in Nederland zijn en de kennis bij confectiewinkels soms tekort schiet wil Paul Verschragen zijn kennis delen. Hij doet dit door middel van lezingen en workshops op locatie. De lezing  over maatkleding geeft deelnemers inzicht in het kleermakersvak en hoe een maatcolbert tot stand komt. Ook het binnenwerk komt daarin aan bod.

WorksKleermaker Rijswijkhops

De workshops geven verkopers in confectiezaken en traveling tailors extra kennis om op een juiste manier een confectiepak op maat te laten maken. De volgende workshops worden gegeven:

  • – Maten opnemen en hoe om te gaan met de mogelijkheden van de leverancier
  • – Het afspelden van kleding om een zo goed mogelijke oplossing voor een pas probleem te vinden
  • – Stoffenkennis met uitleg over de eigenschappen van de verschillende stoffen en hoe dit naar de klant over te brengen.

Wilt u een offerte opvragen voor een workshop of lezing op locatie? Of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor een maatkostuum op te vragen? Neem dan contact met ons op.